Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Contact

Maatwerk


Bel of schrijf

In de afgelopen jaren heb ik voor veel mensen maatwerk geleverd en ik vind het leuk om samen naar oplossingen te zoeken voor iedere portemonnee of situatie.

Werkplaats

Voor mijn werk maak ik gebruik van mijn eigen werkplaats en machines in de NDSM Kunststad. Een levendige omgeving waar ik samenwerking kan vinden met bijvoorbeeld kunstenaars of gebruik kan maken van praktische diensten als lassen of smeden.

Projecten

Mijn portfolio laat een serie opdrachten zien gerealiseerd tussen 2002 en nu op gebieden als: interieur design, meubels, dakterrassen, vloeren, muren, het vervangen van historische raamkozijnen, maatwerk als een kast onder een diagonale trap of een uitbouw van een verdieping.


Joris Berger

Na een opleiding aan de HBO Bouwkunde en de Academie voor Bouwkunst ben ik gestart met mijn eigen bedrijf JorisBergerBouwt. Ik volgde een jaar master in architectuur aan de Columbia University in New York. De verfijning binnen het timmermansvak heb ik geleerd op de werkvloer, de beste plek overigens om dit te leren. Ik houd van historie en werk graag precies. Kwaliteit en maatwerk afleveren is voor mij erg belangrijk.

Ik spreek Engels, Duits en Frans en leer Spaans. Mijn passie ligt bij muziek, koken en alles wat duurzaam de omgeving kan verbeteren in harmonie met het landschap.


Klanten

Contact

NDSMplein 77
Amsterdam, 1033 WC
Nederland

Stuur me een bericht


%d bloggers liken dit: